Zaščitimo svoj nov Samsung telefon z ovitkom

Današnji trg mobilnih telefonov je poln različnih proizvajalcev. Vsak izmed njih pa ponuja svojo vrsto telefona, ki se razlikuje od drugih po velikosti, funkcionalnosti, zmogljivost ipd. Trenutno je po popularnosti v ospredju podjetje Samsung. Temu je tako, saj so njihovi mobiji izredno zmogljivi, kvalitetni in imajo vgrajene najnovejše tehnologije za brezžično povezljivost. Res pa je, da je tudi najnovejšo mobilno napravo moč hitro poškodovati. Tukaj pa nam lahko priskočijo na pomoč ovitki za telefon Samsung. Narejeni so s tem namenom, da ubranijo naš mobi pred dejavniki, ki bi ga lahko poškodovali.

Zakaj so Samsung telefoni tako popularni?

Podjetje Samsung je že dolgo znano po svojih izvrstnih Android telefonih. Skozi leta se je dokazal kot proizvajalec, ki vedno posluša uporabnike svojih proizvodov in jih nenehno izboljšuje. Tako so omenjeni telefoni znani po:

  • Učinkoviti in kompaktni obliki
  • Najnovejši tehnologiji zaslona
  • Dolgi življenjski dobi baterije oziroma akumulatorja

Z ovitki za telefon Samsung pa poskrbimo, da zavarujemo naš mobi pred morebitnimi poškodbami zaslona, ohišja, ter fizičnih gumbov na ohišju. Nakup ovitka je vedno priporočljiv, saj je zanemarljivo poceni v primerjavi z nakupom novega pametnega telefona.

Ovitek zaščiti ohišje našega mobija

Ena izmed najhujših stvari, ki se nam na novem mobiju lahko zgodi, je da poškodujemo ohišje. To pa je izredno lahko nezavedno storiti. Dovolj je že, da imamo naš pametni telefon v žepu, kjer imamo tudi ključe, kovance in druge predmete. Te pa bodo opraskali barvo z ohišja ali poškodovali gumbe za različne funkcije.

Z ovitkom pa našo napravo tudi zaščitimo pred vlago, vročino, prahom in drugimi nevarnostmi, ki lahko povzročijo neželene posledice. To je še bolj pomembno, če imamo bolj napreden telefon Samsung, saj mu bo vsaka praska znižala vrednost. Tako je ovitek za telefon Samsung skoraj nujna investicija, če bomo želeli kdaj svojo mobilno napravo v prihodnosti tudi prodati.

Ovitek je možno namestiti hitro

Ena velika prednost ovitkov za pametne telefona je ta, da jih je izredno preprosto namestiti. Tako lahko brez dodatnega orodja ali posebnega znanja hitro zaščitimo svoj telefon. Poleg tega pa nam preprosta namestitev in odstranitev ovitka omogočata:

  • Zamenjavo stila mobija, saj ima vsak ovitek svojo unikatno obliko, barvo in vzorce
  • Ovitek lahko hitro očistimo, če se v njem nabere prah in druga umazanija
  • Da očistimo ohišje telefona, saj ga lahko hitro odstranimo iz ovitka

Boljši oprijem telefona z ovitkom

Dandanes ima večina pametnih telefonov narejeno ohišje iz aluminija ali gladke plastike. Temu je tako, da se zagotovi lepši izgled in prijeten občutek, ko držimo napravo v roki. Slabost tega pa je, da se s tem močno zmanjša oprijem. To pa pomeni, da nam mobi hitro pade iz rok, če ga ne držimo dovolj čvrsto, ko ga uporabljamo. Tudi, če imamo malo potne roke, je velika verjetnost, da nam bo naprava nehote zdrsela iz oprijema. Ovitki za telefon Samsung pa poskrbijo, da imamo boljši oprijem, ko napravo premeščamo, jo uporabljamo pri pogovoru, ali pa jo postavimo na drsečo površino. Tako močno znižamo možnost, da bomo poškodovali zaslon zaradi nepričakovanega padca.

Na spletni strani www.gizzmo.si lahko zasledimo vrhunske ovitke za Samsung in druge znane proizvajalce telefonov. Poleg tega pa lahko svojo pokvarjeno mobilno napravo zaupamo v oskrbo vrhunskih strokovnjakov, ki jo bodo hitro in učinkovito vrnili k življenju.

V isti kategoriji:

Enhanced by true google 404 wordpress plugin