Kdo skrbi za naše printerje?

Naša firma ima ogromno računalniške opreme, ki je vsakodnevno v uporabi. Poleg računalnikov ima vsaka pisarna tudi vsaj en printer. Ta se non stop uporablja oziroma je nenehno v pogonu, saj je kljub ekološki ozaveščenosti in težnji k čim manjši porabi papirja še vedno treba natisniti veliko stvari. Prav zaradi tega smo večinoma izbrali laserske printerje, ker je pri njih treba manj pogosto menjavati kartušo. A kaj, ko je zaradi pogoste uporabe in velike količine takšnim naprav v naši firmi, marsikdaj potrebna ne le menjava kartuš, ampak tudi popravilo oziroma servis tiskalnikov.

Okvare in popravila printerjev

Ko se katerikoli printer v naši firmi pokvari, nastane cela panika. Kar naenkrat ena cela pisarna ostane brez možnosti tiskanja dokumentov, zaradi česar se poveča obremenitev printerjev v sosednjih pisarnah. Zaradi tega smo dolgo časa iskali servis tiskalnikov, ki bi čim bolj učinkovito poskrbel za naše printerje in jih čim prej spet spravil v red. Naša firma namreč lahko nemoteno deluje le, če so vsi printerji delujoči.

Preizkusili smo že kar nekaj servisov in z marsikaterim nismo bili najbolj zadovoljni. Nekateri so bili sicer strokovni, a blazno počasni pri popravilu, mi pa vendarle printerje potrebujemo za delo. Drugi pa so obljubljali popravilo praktično še skoraj isti dan, a od praznih obljub ni bilo nič, zato nam tudi njihova nizka cena ni pomagala. Enako velja za tiste, ki so nam printer sicer res hitro in ugodno vrnili kot popravljen, a se je hitro izkazalo, da temu ni tako in da je ta še vedno okvarjen.

Učinkovit servis tiskalnikov

Po več spodletelih poskusih smo vendarle našli servis tiskalnikov, s katerim smo pa res zadovoljni. Naši printerji sedaj delujejo, če pa se že okvarijo, so hitro spet popravljeni. Poleg tega nam je ta naš novi servis tiskalnikov omogočil tudi nakup dodatnega printerja po ugodni ceni, saj imajo še trgovino z računalniško opremo.

Preberite si še naslednji članek: Koristna priporočila ob nakupu in menjavi tonerja

Uporaba obnovljenih tonerjev pomembno prispevajo k prihrankom pri nabavi pisarniškega materiala in znižuje količino pisarniških odpadkov!

Pri njih smo tako kupili dodatni printer, ki smo ga postavili na hodnik in ki se uporablja takrat, ko se morda kakšen drug pokvari ali je zaseden. Tako delo veliko bolje poteka. Hkrati pa naš servis tiskalnikov poskrbi tudi za učinkovito vzdrževanje in popravilo vseh naših printerjev, zato smo z njim več kot zadovoljni.

V isti kategoriji:

Enhanced by true google 404 wordpress plugin