Najboljši način za snemanje športnih aktivnosti

Dandanes imamo na voljo veliko različnih naprav, ki lahko posnamejo naše športne dogodivščine. Najboljša pri tem pa je športna kamera, saj je izredno kompaktna. Tako jo lahko pritrdimo na kolo, motor, obleko ipd., ne da bi pri tem žrtvovali varnost, mobilnost ali užitek. Poleg tega pa bomo lahko koristili vse moderne tehnologije, kot je snemanje v 4K, uporaba spominskih kartic ter WiFi povezljivost. Večina modelov lahko tudi zajema slike in deluje kot fotoaparat. Vse to naredi športne kamere skoraj nujno opremo za vse ljubitelje avantur.

Široki koti snemanja in visoka resolucija

Pri športu so vedno trenutki, ko se zgodi nekaj fenomenalnega. Takrat potrebujemo dobro strojno opremo, da ujamemo vse na zaslon. Za to pa so potrebni dobri koti snemanja, kot tudi vrhunska kvaliteta slike. Športna kamera lahko posname vsak prizor v 4K resoluciji brez težav. Čeprav je majhne velikosti, ima zelo širok zajem slike. Poleg tega pa ima vgrajene tehnologije, kot so:

  • WiFi
  • Bluetooth
  • Podpora za aplikacije na Android in iOS pametnih telefonih
  • Nočna slika

Kompaktna velikost

Ko vozimo kolo, plavamo, skačemo iz letala ipd., je najtežje s seboj nositi težko opremo. Ta nas upočasnjuje ter je lahko celo nevarno. Športna kamera pa nas razbremeni te težave, saj je izredno majhna. Zaradi napredne tehnologije in vrhunskih materialov so kamere postale tako majhne, da jih lahko nosimo s seboj kamorkoli. Tako jih lahko pritrdimo na roko, ramo, čelado in drugod. 

Majhna velikost, kompaktnost ter prenosljivost so idealne lastnosti vsake kamere. Tako bomo nemoteno zajeli legendarne in akcijske prizore pri vsakem športu.  

Snemanje prizorov pri ekstremnih športih

Vedno je najtežje posneti prizore iz zahtevnih športov, saj se takrat preveč stvari naenkrat dogaja. Ker pa so kamere za šport tako majhne, je njihova uporaba skoraj neopazna. To nam omogoči, da posnamemo prizore, ki jih drugače ne bi mogli. Tako je možno narediti odličen video, ko surfamo, smučamo ali pa vozimo kanu po deroči strugi. Možno je tudi, da namestimo napravo na kij, lopar ali drugo opremo, da dobimo nepozabne fotografije.

Top 10 najboljših 4K športnih kamer za čudovite posnetke, ki si jih boste lahko ogledali na LED TV

Uporaba športne kamere v avtomobilu

Avtomobilske kamere so še vedno zelo drage in imajo omejeno funkcij. Kot odlično alternativo pa lahko športno kamero namestimo na armaturo, da slikamo ali posnamemo čudovito okolico. Obenem pa si tako povečamo varnost, saj bomo v primeru nezgode imeli neposredne dokaze. 

Na spletni strani www.gizzmo.si lahko zasledimo vrhunsko tehnologijo, kot so GPS sistemi, pametni telefoni, kamere ter mnoge druge periferije.

V isti kategoriji:

Enhanced by true google 404 wordpress plugin