Kateri ženski zimski čevlji se najbolje obnesejo

Zima je za marsikoga precej neprijeten letni čas, še posebej za tiste, ki ne marajo nizkih temperatur. Tudi kar se tiče oblačil in obutve je stvar lahko preveč komplicirana. Nase moramo navleči precej toplih kosov, še posebej če smo nekje na prostem. po drugi strani pa obstaja dovolj topla in kakovostna oprema, v kateri se počutimo kot v notranjem prostoru.

Še posebej pa je naše počutje pa tudi udobje odvisno od tega, v kaj smo obuti. Kateri čevlji so pravzaprav asociacija na mrzlo obdobje leta? To je odvisno tudi od spola. Top ženski zimski čevlji so zagotovo gležnarji in škornji. Sliši se le malo izbire, a v resnici na trgu omejeno obutev lahko najdete v neskončnim možnih modelih.

Različne vrste gležnarjev

Najbolje prodajani ženski zimski čevlji so zagotovo gležnarji. A izbira vendarle ni tako preprosta. Najprej se je treba odločiti za višino gležnarja. Pri tem mislimo tudi na peto. Gležnar z visoko peto sicer deluje zelo elegantno ter se odlično kombinira tudi z zahtevnejšimi kosi oblačil, a je takšna obutev precej zahtevna za hojo. To zlasti velja za vse tiste dame, ki niso vajene visokih pet. V tem primeru se zagotovo splača izbira gležnarjev z nižjo ali povsem nizko peto.

Nikjer pa seveda ne piše, da v svoji garderobni omari s čevlji ne bi smeli imeti vsaj nekaj različnih tipov tovrstne obutve. Gležnarji z ekstra visoko peto vam sem ter tja lahko zagotovo pridejo prav. Seveda pa vam jih ni potrebno nositi skozi ves dan. Vmes se lahko preobujete v bolj udobno zimsko obutev.

Različne vrste zimskih škornjev

Priljubljeni ženski čevlji so tudi škornji. Tako kot to velja za gležnarje, so tudi ti lahko najrazličnejših modelov. Nekatere najbolj drzne dame si nadenejo škornje, ki sežejo daleč nad koleno. V tem primeru je seveda potrebna izjemna pazljivost pri kombiniranju z oblačili. Na voljo so tudi škornji pod koleno, do kolena in še kaj se najde.

A da ne boste pozorni samo na tip zimske obutve, pozornost namenite še materialom, ki v precejšnji meri doprinesejo k udobju. Usnje je zagotovo odlična izbira, saj vam bo ženska zimska obutev lahko služila več sezon.

V isti kategoriji:

Enhanced by true google 404 wordpress plugin