Najbolj prikupna oblačila za najmlajše družinske člane

Otroški bodiji z napisi

Predstavljajte si, da je nekdo od vaših bližnjih postal novopečeni starš in da morate obdariti tako starša kot novorojenčka. Najverjetneje ne bo težko izbrati darila. Najpomembneje pa je, da so podarjeni izdelki kar se da uporabni. Za malčka imate na izbiro kar nekaj možnosti. Z nakupom igrače zagotovo ne boste brcnili v temo, a novopečeni starši bi bili zagotovo veseli še kaj drugega. Dobrodošla so tudi oblačila za dojenčka.

Pri izbiri oblačil za najmlajše družinske člane je treba imeti kar nekaj znanja. Kljub temu pa vam pri izbiri lahko pomaga strokovno in izkušeno osebje. Ključna je velikost izbranega kosa, materiali, ne nazadnje tudi barvni odtenek ter motiv, ki bo krasil ljubko oblačilce. Zelo zaželeni so otroški bodiji, saj se pri malčkih obnesejo najbolj praktično.

Bodiji za otroke različnih tipov

V specializirani otroški prodajalni z oblačili so na voljo številni bodiji – tako za novorojenčke kot tudi nekoliko starejše malčke. Pazite, da bo izbrani tip kar se da praktičen za uporabo. Najbolje se obnese takšen na zadrgo, ki jo vsebuje na sprednji ali na zadnji strani. Praktično zasnovana zadrga omogoča, da otroka lahko hitro oblečemo v bodi ali pa ga iz njega hitro slečemo.

Modri otroški bodiji
Otoški bodi z napisom “Zvezda je rojena”

Bodiji ali pajacki za najmlajše pa se ne razlikujejo samo glede na tip, temveč tudi po velikosti. Ta je zlasti odvisna od otrokove višine. Tovrstni podatek vam bodo sporočili starši, vi pa ga zaupajte prodajalcu. Ključnega pomena je torej še barvni odtenek. Pajacek je lahko pisan ali pa enobarven. Za fantke se priporočajo odtenki v modrem, za deklice pa na primer odtenki v roza barvi. Za piko na i naj bodi krasi še ljubek motiv iz kakšne priljubljene risane serije.

Unikatni pajacki

Ena od možnosti pa je ta, da unikatni pajacek oziroma bodi daste izdelati kar po meri. To pomeni, da sami določite prav vse. Takšen kos oblačila tako postane povsem unikaten ali pa celo personaliziran. Slednje je v zadnjih nekaj letih pravzaprav v trendu.

Kako otroku obleči otroški bodi

Vsekakor pa so v otroških prodajalnah z oblačili na voljo še številni drugi ljubki kosi oblačil. Lahko se odločite tudi za nakup otroške kapice, rokavičk, šala ali česa podobnega. Starši bodo vsakega kakovostno zasnovanega tekstila za novorojenčka še kako zelo veseli.

V isti kategoriji:

Enhanced by true google 404 wordpress plugin