Podaljški za lase različnih vrst

Naš zunanji izgled je v veliki meri odvisen od urejenosti naših las. Nekatere osebe dajejo lasem še posebej velik poudarek in se z njimi tudi veliko ukvarjajo. Lahko rečemo, da ženske bolj kot moški. Za nežnejši spol je značilno, da pogosto uporabljajo najrazličnejša sredstva, ki pripomorejo, da je njihov izgled še veliko lepši. Med njimi so tudi podaljški za lase, ki lahko izgledajo kot pravi naravni lasje.

Nega lasnih podaljškov

Podaljški za lase so pritrjeni na že obstoječe lase. Kljub temu jih lahko povsem normalno umivamo in negujemo. Sintetični podaljški za lase po nekaj umivanjih postanejo obrabljeni. Veliko bolje je, če se odločimo za nakup podaljškov, ki so narejeni iz naravni las. Za te je značilno, da so veliko bolj trpežni. Zdržijo več pranj in so veliko manj dovzetni za razne pripomočke za oblikovanje las.

Clip on različica podaljškov

Podaljški za lase clip on so med vsemi vrstami lasnih podaljškov najbolj priljubljeni. Ponašajo se z veliko prednostjo, saj se lahko zelo enostavno pritrdijo ter ne poškodujejo naravnih las. Podaljški se pritrdijo s pomočjo sponke, ki je prevlečena s silikonom. Ta zagotavlja, da se podaljški za lase obdržijo na lasišču in ne odpadejo.

Lasne podaljške clip on lahko po želji barvamo, kodramo ali ravnamo. Ženske rade posegajo po njih tudi zato, ker je njihova življenjska doba dolga, poleg tega so cenovno ugodni.

Keratinski podaljški

Ena od vrst lasnih podaljškov so keratinski podaljški, ki se na lase pripnejo s pomočjo majhnih konektorjev in toplote. Tudi ta vrsta podaljškov je zelo priljubljena, čeprav zahteva redno obiskovanje v frizerskih salonih. Za njihov končni izgled morajo skrbeti frizerji.

Pri keratinskih lasnih podaljških se moramo na veliko izogibati uporabi balzamov, olj in vročih preparatov. Ti lahko poškodujejo konektorje, posledično se skrajša življenjska doba keratinskih podaljškov. Njihova povprečna življenjska doba je tri mesece. Če jih povsem pravilno negujemo pa tudi do pet mesecev.

Prišiti podaljški

Za močne, goste ali skodrane lase je najbolje  uporabiti prišite podaljške. Na lasišče jih pritrdimo s pomočjo šivanke, tako da jih prišijemo na posameznikove naravne lase.

Podaljški za lase take vrste zahtevajo dosledno vzdrževanje. Vsaj enkrat na šest tednov je dobro obiskati frizerski salon. Tam frizer preveri, ali so podaljški še vedno dovolj dobro pritrjeni. Če niso, jih dodatno pričvrsti.

Poceni ročne ure – moške ure so nepogrešljivi modni dodatek, ki ne sme manjkati na nobeni moški roki. Preberi več …

V isti kategoriji:

Enhanced by true google 404 wordpress plugin