Kakšno žensko obutev nositi jeseni in pozimi?

Jeseni in pozimi imamo glede obutve popolnoma drugačne zahteve kot v drugih letnih časih. Jesenska ali zimska obutev mora biti topla in biti odporna tudi na vlago, saj se v tem času pojavijo takšne ali drugačne padavine, dež ali sneg. Zaradi tega so ženski škornji zagotovo nekaj, kar ni le lepa, ampak tudi izredno praktična obutev, ki vam omogoča, da boste dobro videti, hkrati pa vam bo v jesenskih ali zimskih dneh v njih tudi zelo udobno. 

Udobni in lepi ženski škornji

Udobje mora biti pri izbiri obutve gotovo na prvem mestu. Naša stopala namreč vsekakor potrebujejo kakovostno obutev, ki jim nudi vso potrebno oporo in hkrati tudi udobje, zato moramo izbrati model, ki nam to tudi omogoča. Ženski škornji, ki jih izberejo, naj bodo torej taki, da se boste v njih udobno počutili, kar velja sploh v primeru, da jih boste nosili vsak dan po več ur, recimo za v službo. 

Nekaterim ženskam bolj ustrezajo takšni s peto, druge imajo rajši raven podplat, vsekakor pa je treba podplatu pri izbiri posvetiti nekaj pozornosti ter premisliti, kako se bo obnašal v stiku z malo mokrim in spolzkim pločnikom, na snegu ali poledeneli površini. Poleg tega pa je zelo pomembno tudi to, da so izbrani ženski škornji dovolj topli, da vas v njih ne bo zeblo. Prav zaradi tega je včasih smiselno kupiti vsaj dva para, med katerimi enega nosite v tistih najhladnejših zimskih dneh.

Trendi na področju ženske obutve za jesen in zimo

Najbolj popularni so še vedno ženski škornji v črni barvi, za katere se zdi, da so najbolj klasični, zato z njimi vsekakor ne morete zgrešiti, pa tudi enostavni so za kombiniranje. Veliko žensk pa se odloča tudi za različne odtenke rjave. Seveda pa lahko izberete tudi kakšno drugo barvo, pomembno je, da pred nakupom dobro premislite, kako boste izbrano obutev kombinirale z oblačili, ki jih že imate v omari. 

Prav tako so modni tudi dvo- ali večbarvni ženski škornji, pa tudi takšni z različnimi vzorci, med katerimi je zelo trendovski živalski vzorec, za katerega lahko rečemo celo, da nikoli ne gre iz mode. Izbirate lahko tako med zelo visokimi tipi obutve, kot med nižjimi škornji, ki so videti že skoraj kot gležnjarji. Seveda pa morate imeti v omari tudi te, če hočete biti dobro opremljene za jesen in zimo!

V isti kategoriji:

Enhanced by true google 404 wordpress plugin