Najboljše znamke pasje hrane

Čeprav je na voljo pestra paleta raznolike hrane za pse, se izbira najboljše vrste pasje hrane včasih zdi kot iskanje igle v kopici sena. Ne glede na to ali imajo psi radi mokro, suho ali kombinirano pasjo hrano, v nadaljevanju ponujamo kratek pregled najboljših znamk pasje hrane v Evropi, ki bo zagotovo všeč tudi najbolj izbirčnim kužkom.

Pri nakupu “popolne” pasje hrane, ki bo zadovoljila vašega kužka, morate upoštevati raznolikost ponudbe in seveda hranilne vrednosti. Za lažji vpogled naj najprej poudarimo, da je suha hrana za pse na voljo v obliki različnih briketov in piškotov, ki so odlična izbira za izboljšanje ustnega zdravja vašega ljubljenčka, poleg tega pa jih lastniki veliko lažje skladiščijo kot mokro pasjo hrano. Mokra pasja hrana pa običajno vsebuje več mesa, zato je polna beljakovin, kar je odlično za krepitev pasjih kosti med rastjo – poleg tega se bo vašemu kosmatincu vlažna in mesnata hrana zdela bolj okusna. In ne glede na vse, poslušajte in opazujte tudi vašega psa, saj vam bo prav on pokazal, katera pasja hrana je zanj najboljša.

Kakovostno pasjo hrano lahko naročite na spletu

Ne glede na to ali ste lastnik hišnega ljubljenčka iz Evrope, Kanade ali Združenih držav Amerike, lahko hrano za pse naročite prek spleta. Trgovci, kot je Amazon, omogočajo enostavno in dokaj ugodno naročanje pasje hrane iz tujine, če pa ima firma sedež v EU, je to še cenejše.

Glede na zgornje dejstvo v nadaljevanju navajamo nekaj najboljših evropskih blagovnih znamk hrane za pse, vključno s petimi največjimi evropskimi trgi hrane za hišne živali – Združenim kraljestvom, Nemčijo, Francijo, Španijo in Italijo.

V Sloveniji s kvalitetno ponudbo prednjačijo v spletni trgovini pasjahrana.net. Njihovo ponudba najboljše hrane za pse in mačke vam je na voljo na https://www.pasjahrana.net/collections/vsi-izdelki

Najboljše za mladičke: Pedigree Puppy Ground Dinner mokra konzervirana hrana za pse

Z mokro pasjo hrano Pedigree Puppy Ground Dinner svojemu mladičku zagotovite uravnotežen in hranljiv obrok. Ta hrana za mladiče vsebuje DHA, ki pomaga pri pravilnem razvoju možganov mladega mladiča. Na voljo sta dva okusna okusa, piščanec in govedina ter jagnjetina in riž.

Vsaka pločevinka vsebuje drobno sesekljane koščke iz pravega piščanca ali jagnjetine, ki jih bodo mladički zlahka žvečili. Vendar je recept še vedno dovolj obilen, da mladi kužki dobijo hranilne snovi, ki jih potrebujejo za rast in razvoj. Ker je ta mokra hrana zasnovana posebej za obdobje mladičkov, ste lahko prepričani, da ponujate najboljšo možno hrano, ki bo vašemu psu zagotovila ustrezen razvoj.

Najboljša mokra hrana za starejše pse: Hill’s Science Diet Senior Wet Dog Food

Vaš starejši pes si zasluži le najboljše. Menimo, da je mokra hrana Hill’s Science Diet’s Senior ena najboljših izbir za starejše pse. Formula je zasnovana za pse, stare vsaj 7 let, in vsebuje visokokakovostne beljakovine, ki zagotavljajo, da lahko psi ohranijo vitko mišičevje. Minerali v hrani so uravnoteženi in pomagajo ohranjati zdravo srce, ledvice in kosti starejših psov.

Še en razlog, zakaj je to odlična hrana za starejše pse, je, da so bile vse sestavine izbrane namenoma, saj so lahko prebavljive. Zaradi tega je to tudi dobra izbira za občutljive želodce. Ta pasja hrana je na voljo v okusu govejega mesa, dušenega v zelenjavi. Starejši kužki z zobnimi težavami obožujejo tudi mehkejšo konsistenco, ki je enostavna za žvečenje.

V isti kategoriji:

Enhanced by true google 404 wordpress plugin