Akumulatorske kosilnice – brezžična učinkovitost brez težav

Pri izbiri vrtne kosilnice je ključno upoštevati različne dejavnike, med katerimi je eden od najpomembnejših tudi dostop do električnega priključka. Če se znajdete na območju brez te možnosti, je akumulatorska kosilnica odlična izbira. Te naprave ponujajo učinkovitost primerljivo z motornimi kosilnicami, hkrati pa se izjemno razlikujejo v nekaterih ključnih pogledih. Najbolj očitna prednost akumulatorskih kosilnic je, da vam ni potrebno skrbeti za bencin, kar poenostavi uporabo in vzdrževanje.

Brezžično in tiho – prednosti akumulatorskih kosilnic

Akumulatorske kosilnice so popolnoma brezžične, kar se izkaže za izjemno priročno na območjih, kjer električnih vtičnic ni v bližini. Poleg tega se ponašajo s tišjim delovanjem, kar pomeni, da ne boste motili sosedov ali družinskih članov med košnjo. Prav tako pa je pomembno omeniti, da takšne naprave ne izpuščajo škodljivih plinov, kar je koristno za okolje.

Akumulatorska kosilnica je nadvse praktičen in uporaben pripomoček pri vzdrževanju travnatih površin.

Lahke in kompaktne – enostavna uporaba in vzdrževanje

Akumulatorske kosilnice so še posebej primerne za košnjo srednje velikih travnatih površin. So lahke, kompaktne in enostavne za uporabo. Njihovo vzdrževanje je prav tako preprosto, kar jih naredi še bolj prijazne uporabnikom. Nekatere od teh kosilnic pa imajo tudi dodatne pripomočke, ki še dodatno olajšajo uporabo in vzdrževanje.

Mulčenje in koš za travo – skrb za vašo zelenico

Poseben nastavek za mulčenje je odličen dodatek za vašo kosilnico, saj omogoča več koristi hkrati. Ko travo kosite s tem nastavkom, se pokošena trava drobi na majhne koščke in se nato enakomerno raztrosi po zelenici. To nudi naravno gnojenje za vašo trato, preprečuje razraščanje plevela in spodbuja bujno rast trave. Poleg tega je koš za pokošeno travo še en priročen pripomoček, ki poskrbi za urejenost okolice. Pri izbiri velikosti koša pa bodite pozorni, da ne izberete prevelikega, saj bi to lahko otežilo potiskanje kosilnice.

Različne vrste akumulatorskih kosilnic – prilagoditev vašim potrebam

Akumulatorske kosilnice se razlikujejo glede na način potiskanja. Na voljo so samohodne in potisne kosilnice. Samohodne kosilnice na akumulator so idealne za tiste, ki imajo večje travnate površine, saj so izjemno lahke za upravljanje. S tem modelom boste prihranili veliko truda in časa pri košnji. Po drugi strani pa so potisne kosilnice cenejša alternativa, ki je bolj primerna za manjše površine. Imajo nižjo težo, kar olajša njihovo premikanje, vendar zahtevajo nekoliko več fizičnega napora med potiskanjem. Izberite tisto, ki bo najbolj ustrezala vašim potrebam in velikosti vaše zelenice.

V isti kategoriji:

Enhanced by true google 404 wordpress plugin