Pravokotne vaze za rože

Pravokotne vaze imajo večnamensko uporabo

Skrb za estetsko podobo našega doma je zelo pomembna. Če se dobro počutimo v svojem domačem okolju, bomo bolj produktivni, kot tudi bolj sproščeni. Srečo pa je doseganje sproščujoče in udobne atmosfere dandanes zelo enostavno. Rože dodajo vsaki sobi poseben izgled. Poleg tega pa polepšajo izgled samega pohištva. Rože lahko postavimo v pravokotne vaze, ki se podajo k vsakemu stilu sobe in pohištva. Prednost pa je tudi ta, da so zelo stabilne, kar zmanjša možnost, da bi jih nehote prevrnili.

Pravokotne oblike vaze lahko kupimo v različnih barvah in stilih

Kljub svoji pravokotni obliki so omenjene vaze lahko različnega izgleda. Tako lahko izbiramo med bolj modernimi in tudi starejšimi stili. Pomembno je, da se sama oblika vaze ujema s stilom pohištva.

Pravokotne vaze
Pravokotne vaze iz kombinacije stekla in plastike

Je pa res, da so idealna izbira za domove, kjer želimo doseči bolj minimalen in sodoben izgled. Pravokotne vaze pa lahko tudi uporabimo za doseganje bolj eksotičnega izgleda. Ta se poda bolj k staremu pohištvu in prostorom z bolj rustičnim izgledom.

Izboljšajmo izgled poslovnega prostora

Omenjene vaze pa lahko tudi uporabimo za ustvarjanje lahkotnega in pretočnega poslovnega prostora. Ker zavzamejo malo prostora, so primerne za postavitev na police oken, mize, hodnike ipd. Popularne pa so tudi pri uporabi za pripravo poročnih prostorov, zabav za rojstne dneve ipd.

Video: Sodobne ideje za okrasitev prostorov || 24-palčne osvetljene talne vaze

Zaradi preprostega, vendar elegantnega izgleda, lahko omenjene vaze uporabimo v sprejemnih pisarnah, čakalnicah in drugih poslovnih prostorih. S tem izboljšamo monotoni izgled prostora. Ob istem času pa razvedrimo obiskovalce, saj v njih lahko postavimo bogate in elegantne rože in druge rastline.

Različni materiali za uporabo vaz

Zaradi svoje preproste oblike, je pravokotne vaze možno izdelati iz različnih materialov. To pa nam poda veliko možnosti, saj jih lahko uporabimo v zunanjih, kot tudi notranjih okoljih. Obenem pa so dostopne po različnih cenah, ki jih povečini določajo materiali izdelave. Oglejmo si nekaj najbolj popularnih materialov iz katerih so izdelane vaze.

PVC vaze so odporne na vlago

Vaze pravokotne oblike je možno zaslediti narejene iz PVC materiala. To je eden izmed najbolj uporabljenih materialov v gradbeništvu. Take vaze so izredno odporne na vlago, kislino in vročino. PVC  pa ima tudi to prednost, da ima izolacijski učinek. Tako je zemlja, v kateri se nahajajo rože, bolj konstantnih temperatur. To pa nudi bolj ugodne pogoje za rast rož in drugih rastlin na dolgi rok.

Pravokotne vaze iz lesa izgledajo zelo elegantno

Ljudje imamo z lesom že od začetka civilizacije poseben odnos. Lesene pravokotne vaze izgledajo čudovito, neglede na okolje v katerem se nahajajo. Tako jih lahko uporabimo znotraj hiše, kot tudi na vrtu. Velika prednost lesa je ta, da je naraven material, ki ga je možno reciklirati. Tako je to dobra izbira za ljudi, ki so ekološko ozaveščeni.

Vaze iz naravnih vlaken so idealen dodatek za klasične stile domov

Naravna vlakna postajajo vedno bolj popularen material za izdelavo vaz. Temu je tako, saj so zelo lahka in prijetna na dotik. Tako lahko pravokotno vazo iz naravnih vlaken prenašamo iz sobe v sobo brez napora. Obenem pa naravna vlakna ne onesnažujejo okolja, saj so popolnoma razgradljiva.

V isti kategoriji: